EMKO viert de cultuur van samenwerking en duurzame productie en probeert meubels en interieuraccessoires in staat te stellen positiviteit te omarmen en te inspireren en een gevoel van verbondenheid te creëren.

De meubels en interieuraccessoires van EMKO worden bepaald door hun slimme functionaliteit en creatieve flair, waardoor klanten de positieve en eigentijdse sfeer van elk interieur kunnen versterken. Alle items zijn ontworpen om subtiel karakter weer te geven en tegelijkertijd zeer veelzijdig te blijven, waardoor klanten worden aangemoedigd om speels te zijn bij het ordenen van items en het creëren van authentieke ruimtes. Gemaakt van duurzame organische materialen, zijn EMKO producten voelbaar en aangenaam om aan te raken. De inherente kwaliteit in combinatie met hoge productienormen zorgt ervoor dat de stukken duurzaam en langdurig zijn. De collaboratieve, gemeenschappelijke geest van het bedrijf vertaalt zich coherent in zijn ontwerpen, aangezien ze bedoeld zijn om een ​​gevoel van verbondenheid en luchtige positiviteit te versterken bij mensen die in de omgevingen wonen waar EMKO-meubels bestaan.

EMKO streeft ernaar een wereldwijde gemeenschap op te bouwen van zowel ontwerpers als klanten die slim functioneel ontwerp en een optimistische hedendaagse esthetiek creëren en waarderen.